Yrityksen 50v juhla henkilöstölle

MITEN MUOTOILIMME BRIEFIN RATKAISUKSI

Brief

Boliden Kokkola.
Kokkolan tehdas täyttää 50 vuotta, jota halutaan juhlistaa yhdessä. Tavoitteena luoda hyvä ”fiilis” koko henkilöstölle. Tunne siitä, että me kaikki teemme tämän yhtiön yhdessä – meistä jokainen on tarpeellinen ja voi olla ylpeä itsestään osana sitä sekä koko porukasta. Tavoite 300-400 vierasta mukaan juhliin. Haaste aikatauluttamisessa, sillä tehdas toimii ympärivuorokautisesti ja henkilöstö kolmessa vuorossa. Myös työvuorossa olevat halutaan ottaa huomioon.

  • Osallistava ohjelma, joka aikataulutettu huomioiden vieraiden vuorotyö

  • Näyttävä ja teemaan sopiva somistus

  • Ei istuva tilaisuus, mutta reilusti istumapaikkoja

  • Idean tulee kuvastaa tasavuosia

Ratkaisu

Riemukas juhla sai luovissa käsissämme muodon yrityksen perustamisajakohdan kukkaiskansa-maailmasta vahvaan tulevaisuusorientoituneeseen avaruusteemaan. Nimekseen tapahtuma sai ZincStock kuvaamaan sen festarimaisuutta ja toisaalta kunnioittaen yrityksen toimialaa. Yrityksen toiminta-alueella on rajallisesti suuria tapahtumatiloja, joten festarit toteutettiin suuressa urheiluhallissa somistaen ja kalustaen se teemaan sopivaksi. Tilan muutokset näkyvät parhaiten portfolioaineistostamme. Henkilöstöjuhla tarjosi vieraille useita bändejä, showbaarin, makumatkan ja paljon aktivoivia toimintapisteitä.

Aikataulutuksessa otettiin huomioon henkilökunnan työvuorot: ohjelmapisteet, esiintyjät ja tarjoilut aikataulutettiin siten, että eri työvuoroissa olevat pääsivät mukaan juhlatunnelmaan. Yövuorolaisille toimitettiin tehtaalle yllätyksenä erikoistarjoilut.

Tila ei ole anniskelualuetta, joten konsultoimme asiakasta juomahankinnoissa ja -määrissä sekä vastasimme kaikista viranomaisilmoituksista.

  • Kampushalli Kokkola

  • Teemajuhla

  • Henkilöstöjuhla, vuosijuhla

Konseptisuunnittelu
Sisällönsuunnittelu
Tila, somistus, kalustus ja tapahtumatekniikka
Avaimet käteen -tapahtumatuotanto

Tulokset

Henkilöstöjuhla innosti ja juhlaan saapui lähes 600 vierasta. Tämä ylitti järjestäjän toiveen ylivertaisesti. Varsin pitkä juhla-aika ja sen mukaisesti rytmitetty ohjelma sai hyvää palautetta vierailta, jotka näin pääsivät osallistumaan monipuolisesti ohjelmatarjontaan. Ratkaisu tuki näin ollen alkuperäistä tavoitetta henkilöstön sitouttamisessa erinomaisesti.

Tutustu myös portfoliosivuumme.

Jutellaanko?

ONKO SINULLA MAHTAVA IDEA, JOSSA VOIMME OLLA AVUKSI?